Цааш нь
ЗОХИОН БАЙГУУЛАГЧИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
ЕРӨНХИЙ МЕНЕЖЕРИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
БАРИСТА АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
ХҮНСНИЙ ЭРҮҮЛ АХУЙЧИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
ЗӨӨГЧИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
АХЛАХ ТОГООЧИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
ТУСЛАХ ТОГООЧИЙН АЛБАН ТУШААЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
БЭЛТГЭГЧИЙН АЛБАН ТУШААЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
ГАЛ ТОГООНЫ УГААГЧИЙН АЛБАН ТУШААЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
ХУВЦАС УГААЛГЫН АЖИЛТНЫ АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
ӨРӨӨ ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ МЕНЕЖЕРИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
ЗОЧИД БУУДЛЫН ХАРУУЛ ХАМГААЛАЛТЫН АЖИЛТНЫ АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
ЗОЧИД БУУДЛЫН ҮЙЛЧЛЭГЧИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
ЗОЧИД БУУДЛЫН УГААЛГЫН АЖИЛТНЫ АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
ЗОЧИД БУУДЛЫН РЕСЕПШИНИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ, ЗОЧЛОХ ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ САЛБАР

ЗОХИОН БАЙГУУЛАГЧИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Ажлын байрны зорилго: Байгууллагын өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан чиглүүлэх , үйлчлүүлэгчдийн сэтгэл ханамж, ая тухтай байдлыг хангаж ажиллах.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ, ЗОЧЛОХ ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ САЛБАР

ЕРӨНХИЙ МЕНЕЖЕРИЙН  АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Ажлын байрны зорилго: Байгууллагын алсын хараа, эрхэм зорилготой уялдуулан урт, дунд, богино хугацааны стратеги бодлогыг тодорхойлж, үйл ажиллагааг төлөвлөх, удирдан чиглүүлэх, байгууллагын өдөр тутмын үйл ажиллагааг тасралтгүй жигд явуулах.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ, ЗОЧЛОХ ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ САЛБАР

БАРИСТА АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Бүтээгдэхүүнийг эрүүл ахуйн стандартын дагуу бэлтгэн, үйлчлүүлэгчдэд тав тухтай найрсаг үйлчилгээг үзүүлэх.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ, ЗОЧЛОХ ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ САЛБАР

ХҮНСНИЙ ЭРҮҮЛ АХУЙЧИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Гал тогоонд хэрэглэгдэж буй бүх хүнсний чанар, хоол үйлдвэрлэлийн эрүүл ахуй, аюулгүй байдлыг бүрэн хариуцах ба үйлчлүүлэгчдийн тав тухтай хооллох орчинг бүрдүүлж ажиллах.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ, ЗОЧЛОХ ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ САЛБАР

ЗӨӨГЧИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Үйлчлүүлэгчээс хоол болон уух зүйлсийн захиалга авах, санал болгох, тэдэнд мэргэжлийн түвшинд үйлчлэх, хэрэглэсэн бохир хэрэгслийг зөөх.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ, ЗОЧЛОХ ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ САЛБАР

АХЛАХ ТОГООЧИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Хоолны чанар, аюулгүй байдал, технологийн горимыг сахин биелүүлж, хэрэглэгч үйлчлүүлэгчдэд амт чанартай хоолоор түргэн шуурхай үйлчлэх.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ, ЗОЧЛОХ ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ САЛБАР

ТУСЛАХ ТОГООЧИЙН АЛБАН ТУШААЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ

Хоолны чанар, аюулгүй байдал, технологийн горимыг сахин биелүүлж, үйлчлүүлэгчдэд амт чанартай хоолоор түргэн шуурхай үйлчилж, тогоочийн заавраар ажиллана.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ, ЗОЧЛОХ ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ САЛБАР

БЭЛТГЭГЧИЙН АЛБАН ТУШААЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ

Хүнсний материалыг стандарт, технологийн дагуу анхан шатны боловсруулалт хийж, хоолны технологийн онцлогт тааруулж, бэлдэц нормын дагуу бэлтгэж, тогоочид тусална.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ, ЗОЧЛОХ ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ САЛБАР

ГАЛ ТОГООНЫ УГААГЧИЙН АЛБАН ТУШААЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ

Гал тогооны ахуй орчинд эрүүл ахуйн стандарт шаардлагын дагуу цэвэрлэгээ ариутгал хийж, үйлчлүүлэгчдэд тав тухтай, эрүүл, аюулгүй, сэтгэл ханамжтай байх нөхцөлийг бүрэн хангаж ажиллана.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ, ЗОЧЛОХ ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ САЛБАР

ХУВЦАС УГААЛГЫН АЖИЛТНЫ   АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Ажлын байрны зорилго: Хувцас, эдлэлийг зориулалтын аргаар угааж, цэвэрлэн, хураах замаар байгууллагын цэвэр цэмцгэр, эрүүл орчныг бий болгох.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ, ЗОЧЛОХ ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ САЛБАР

ӨРӨӨ ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ МЕНЕЖЕРИЙН   АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Ажлын байрны зорилго: Өрөө үйлчилгээний ажлыг байгууллагын журам, стандартын дагуу зохион байгуулж, зочид буудлын тасралтгүй, хэвийн үйл ажиллагааг хангах.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ, ЗОЧЛОХ ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ САЛБАР

ЗОЧИД БУУДЛЫН ХАРУУЛ ХАМГААЛАЛТЫН АЖИЛТНЫ   АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Ажлын байрны зорилго: Зочид буудлын аюулгүй байдлыг хангаж, үйлчлүүлэгч болон ажилтнуудыг аюулгүй орчинд үйлчлүүлж, ажиллах нөхцөлийг бүрдүүлэх.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ, ЗОЧЛОХ ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ САЛБАР

ЗОЧИД БУУДЛЫН ҮЙЛЧЛЭГЧИЙН   АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Ажлын байрны зорилго: Зочид буудлын үйлчлүүлэгчид болон ажилтнуудыг эрүүл ахуйн шаардлага хангасан цэвэр цэмцгэр орчинд үйлчлүүлэх, ажиллах нөхцлийг хангаж ажиллана.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ, ЗОЧЛОХ ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ САЛБАР

ЗОЧИД БУУДЛЫН УГААЛГЫН   АЖИЛТНЫ АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Ажлын байрны зорилго: Зочид буудлын зөөлөн эдлэл, хэрэглэлүүдийг эрүүл ахуйн стандарт шаардлагын дагуу цэвэрлэн, ариутгаж, зочид, үйлчлүүлэгчдэд тав тухтай, сэтгэл ханамжтай үйлчилгээг үзүүлэх.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ, ЗОЧЛОХ ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ САЛБАР

ЗОЧИД БУУДЛЫН РЕСЕПШИНИЙН   АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Ажлын байрны зорилго: Зочид, үйлчлүүлэгчдийг түргэн шуурхай, соёлч үйлчилгээгээр угтан авч, сэтгэл дүүрэн үйлчлүүлээд гарахад нь туслан, байгууллагын нэр хүндийг өсгөж, үйлчлүүлэгчдийн хүрээг тэлэх.