Ажлын байрны зорилго: Байгууллагын өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан чиглүүлэх , үйлчлүүлэгчдийн сэтгэл ханамж, ая тухтай байдлыг хангаж ажиллах.
Ажлын байрны зорилго: Байгууллагын алсын хараа, эрхэм зорилготой уялдуулан урт, дунд, богино хугацааны стратеги бодлогыг тодорхойлж, үйл ажиллагааг төлөвлөх, удирдан чиглүүлэх, байгууллагын өдөр тутмын үйл ажиллагааг тасралтгүй жигд явуулах.
Бүтээгдэхүүнийг эрүүл ахуйн стандартын дагуу бэлтгэн, үйлчлүүлэгчдэд тав тухтай найрсаг үйлчилгээг үзүүлэх.
Гал тогоонд хэрэглэгдэж буй бүх хүнсний чанар, хоол үйлдвэрлэлийн эрүүл ахуй, аюулгүй байдлыг бүрэн хариуцах ба үйлчлүүлэгчдийн тав тухтай хооллох орчинг бүрдүүлж ажиллах.
Үйлчлүүлэгчээс хоол болон уух зүйлсийн захиалга авах, санал болгох, тэдэнд мэргэжлийн түвшинд үйлчлэх, хэрэглэсэн бохир хэрэгслийг зөөх.
Хоолны чанар, аюулгүй байдал, технологийн горимыг сахин биелүүлж, хэрэглэгч үйлчлүүлэгчдэд амт чанартай хоолоор түргэн шуурхай үйлчлэх.
Хоолны чанар, аюулгүй байдал, технологийн горимыг сахин биелүүлж, үйлчлүүлэгчдэд амт чанартай хоолоор түргэн шуурхай үйлчилж, тогоочийн заавраар ажиллана.
Хүнсний материалыг стандарт, технологийн дагуу анхан шатны боловсруулалт хийж, хоолны технологийн онцлогт тааруулж, бэлдэц нормын дагуу бэлтгэж, тогоочид тусална.
Гал тогооны ахуй орчинд эрүүл ахуйн стандарт шаардлагын дагуу цэвэрлэгээ ариутгал хийж, үйлчлүүлэгчдэд тав тухтай, эрүүл, аюулгүй, сэтгэл ханамжтай байх нөхцөлийг бүрэн хангаж ажиллана.
Ажлын байрны зорилго: Хувцас, эдлэлийг зориулалтын аргаар угааж, цэвэрлэн, хураах замаар байгууллагын цэвэр цэмцгэр, эрүүл орчныг бий болгох.
Ажлын байрны зорилго: Өрөө үйлчилгээний ажлыг байгууллагын журам, стандартын дагуу зохион байгуулж, зочид буудлын тасралтгүй, хэвийн үйл ажиллагааг хангах.
Ажлын байрны зорилго: Зочид буудлын аюулгүй байдлыг хангаж, үйлчлүүлэгч болон ажилтнуудыг аюулгүй орчинд үйлчлүүлж, ажиллах нөхцөлийг бүрдүүлэх.
Ажлын байрны зорилго: Зочид буудлын үйлчлүүлэгчид болон ажилтнуудыг эрүүл ахуйн шаардлага хангасан цэвэр цэмцгэр орчинд үйлчлүүлэх, ажиллах нөхцлийг хангаж ажиллана.
Ажлын байрны зорилго: Зочид буудлын зөөлөн эдлэл, хэрэглэлүүдийг эрүүл ахуйн стандарт шаардлагын дагуу цэвэрлэн, ариутгаж, зочид, үйлчлүүлэгчдэд тав тухтай, сэтгэл ханамжтай үйлчилгээг үзүүлэх.
Ажлын байрны зорилго: Зочид, үйлчлүүлэгчдийг түргэн шуурхай, соёлч үйлчилгээгээр угтан авч, сэтгэл дүүрэн үйлчлүүлээд гарахад нь туслан, байгууллагын нэр хүндийг өсгөж, үйлчлүүлэгчдийн хүрээг тэлэх.